Wednesday, January 11, 2012

När inget blir som planerat

Så blev det med den planeringen av Z rum. Ingenting som vi bestämt blev av. Tapeten kom och vi började måtta för att tapetsera. Insåg ganska snabbt att detta skulle inte bli bra. Väggen den var tänkt för är för lång. Sneglade lite på hans kortvägg men insåg snabbt att den var för kort och tack vare fönstret på den väggen skulle tapeten inte alls synas. Ingen hit med andra ord. Ned med tapeten och skicka tillbaka. Börja om från början igen. Efter en storstädning och utrensning av rummet insåg jag även ganska snabbt att alla dessa bilar som var till tänkta i pocket hyllan inte hade en chans att rymmas där. Ut i förrådet och in med en större Ikea hylla. Det blev bra, nu är alla miljoners bilar parkerade.Efter en loppis runda på jakt efter ett skrivbord till herrn kom vi hem utan skrivbord men med en matta. Ingen svartvit matta där alltså. Och sen var det väggen. Spacklad och trist utan tapet. Surfade in på tradera och fick till min stora glädje tag på två rullar av Sandbergs utgångna tapet Dino. Perfekt. Nu är det denna vi väntar på och det kreativa kaoset återstår. Måtte det bli bara lite vanligt kaos till helgen när vi firar Alice fyra års dag.

Denna väntar vi på nu. Varför slutade Sandbergs med denna, älskar den. är perfekt i ett barnrum. Lagom stilren och barnslig.

En ljusslinga från Happy lights kom även upp i rummet. En helvit "snowball". Det blev otroligt mysigt och jag funderar på denna till Alice rum. Det gjorde så mycket för rummet, perfekt nattbelysning.

1 comment:

Tanja said...

Oj, nu blir det två kommenterar på en dag hos dig men i olika inlägg. :D
Vad synd att inte tapeten passande men tur att man kan skicka tillbaka och det blir nog minst lika bra med den nya tapeten.

Den där ljusslingan gillar jag verkligen. Ska beställa en jag med, finns ju i massa färger att blanda och välja.

Hoppas på en bild sen när tapeten har kommit.