Sunday, December 20, 2009

Stämningsfullt

Fyra dagar kvar till julafton. Jag saknar julstämningen. Den infinner sig inte riktigt hos mig ännu. Tända ljus, glögg och bak, men stämningen är som bortblåst. Kanske är det för att jag i år började planera inför julen redan i augusti med inköp till butiken. Kanske för att December är en galet hektisk månad och man har aldrig tid att stanna upp. Utöver alla julbestyr och juklappsinköp ligger oron om butiken såklart hos mig. I mellandagarna får jag besked av hyresvärden, inget mer kan jag göra än att vänta.Trots det känner jag mig ändå ganska lugn, det kommer att ordna sig på något sätt. I dag jobbar jag i butiken och hemma är barnen och åker pulka med sin pappa och farmor. Snön yr ner utanför fönstret och jag misstänker att jag blir ganska ensam här idag. I kväll har vi lovat att klä granen och finns orken ska jag dra i gång med julbak så jag får lite känsla för julen.

I kväll ska det fjärde ljuset tändas.Julstrumporna på plats i köket. Ett litet paket i strumpan varje advent.

3 comments:

Grodmamman said...

Hoppas att julstämningen kommer även till dig!:)
Kram

cat said...

Hoppas att även du kan få lite julstämning. Jag var i Ösmo i helgen och det fanns i allafall tillräckligt med snö för att skapa stämning, misstänker att ni fårr lila mycket i Nynäs.
Jag hämta med mig lite julstämning från Gamla stan och julmarknade på Stortorget.

// Catarina

Jenny said...

Jag känner igen mig lite, har tappat min julstämning lite jag med. Den kommer nog den här veckan tror jag :) Sköt om dig min vän och ha en riktigt påfyllande och underbar Jul!! KRAAAM