Wednesday, July 8, 2009

Städat och stylat!

I går kväll kunde jag sjunka ner i soffan och njuta av ett välstädat hem när barnen somnat. Dessa ögonblick är tyvärr för få hemma. Tycker att man varje kväll springer omkring och plockar och städar men aldrig har det rent, och i ärlighetens namn kan jag erkänna att vi inte riktigt hinner med 143 kvm hus och 840 kvm tomt. När båda heltidsarbetar och med två små busfrön hemma är tiden till huset ganska liten. Kan ibland önska att vi började vår hus karriär i ett lagom stort radhus eller en liten enplansvilla.För lyckas man ha det städat på nedevåningen är det ganska säkert i vårat hem att det inte hunnits med på övervåningen.

Men i går var det städat och undanplockat. Fick nämligen besök av en journalist och fotograf som fotade vårat hem för tidningen Hem Ljuva Hem. Barnen har varit hemma med sin pappa på semester i några dagar och har en hel del överskottsenergi för tillfället. Sonen for fram och tillbaka i hela huset och liknade mest hackspetten i kalle anka på julafton. Ska bli mycket intressant att se de bilderna :-)Ska bli mycket intressant och se om städningen består när jag kommer hem till kvällen. Gissar att det inte är så!

11 comments:

milla-andante said...

Åh så fint!! Förtår att det var en go känsla igår... ska bli så kul att se resultatet! (ja inte hur det ser ut ikväll hehe, utan i tidningen!)
Ha det bra!

Grodmamman said...

Känner igen det där! Här passar jag på att städa idag när båda barnen ska vara hos farmor och farfar några dagar. Då håller städningen mer än en kvart i alla fall!:)
Kul med reportaget! Du måste tala om när det kommer i tidningen!
Kram

Annas Lycka said...

Så fint du dukat...Ska norpa den iden nästa bjudning...Klart att det forfarande är städat...Du har väl väluppfostrade barn som plockar undan efter sig!!!!!!!! ...Finns sådana?? Kram Anna

Jenny said...

Å vad skoj!! Ser superfint ut! Du måste säga till när tidningen kommer ut :) KRAM!

Anonymous said...

Hittade hit ifrån en tävling som jag var med på. Men tycker så mycket om din blogg så jag länkar hit så jag får vara med i din vardag. Jätte mysig blogg med blandade saker. Det tycker jag om!
Ha de gott!

//Cissi

kardemumma said...

Vad mycket fint du visar!
Vad spännande med reportage ska hålla ögonen öppna när det kommer i tryck!
Sommarkramar C

Annas Lycka said...

Hej Vännen. Jag är bara så nyfiken på hur du hittade ditt bloggnamn. Min 14 åriga dotter heter likadant och jag vet hur ovanligt det är...Bara nyfiken. Kram Anna

sinnlighet said...

Underbar dukning & sinnligt skön blogg!

Agneta från Österlen

syster doris said...

Vilken jättegullig och uppmuntrande hälsning!! Tack snälla du! Jag har suttit och älskat DIN blogg här hela morgonen!
Dukningen är fantastisk!!!

VÄSTKUSTKRAMAR/ TINA

Stefanie said...

Fina tallrikar :)

Anonymous said...

alfridashem.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading alfridashem.blogspot.com every day.
payday loans alberta
loans