Monday, June 15, 2009

Längtar efter sommaren

Vad kul att så många vill vara med i tävlingen. Det roligaste med att ha en tävling är att gå in och läsa era bloggar och finna massa nya favoriter.

Det har blivit mycket bloggande om butiken. Det finns inte särskilt mycket tid över till annat än just den och min familj just nu. Shopping och piffning hemma får vänta ett tag. De timmar man har tillsammans med barnen varje dag är ovärderlig och efter att ha varit hemma i nästan fyra år är det en annorlunda känsla att vara i från dem på dagarna och sakna dem.
Nu längtar jag efter lite värme och sol så vi kan vara ute på kvällarna och ordna i trädgården och leka lite. Vädret lockar inte alls till att rusa hem och gå ut.

-åhhh vilket tråkigt väder utbrister sonen nästan varje morgon och vem kan inte låta bli att hålla med.

Jordgubbar äts det flitigt av hemma just nu, nästan varje kväll. Efter dagislämning på morgonen blir det oftast ett snabbt besök på stormarknaden innan butiken öppnar. Där kan man inte bara fynda jordgubbar till kvällen, utan även skålar att ha dem i. Ångrar så att jag inte köpte flera stycken, de rymmer en massa goda gubbar.

6 comments:

Annas Lycka said...

Så söt skål. Jordgubbar....det är mumma det!! Kram

marte said...

Jordbær. Det beste som finnes!!! Jeg bor jo nesten ved svenskegrensen så vi spiser de gjerne med litt vaniljvisp. Mmmmm....Det er godt det!!
Søtt med lyseblå skåler! Er det ikke alltid sånn...man angrer alltid på at man ikke kjøpte fler!

Linda & Veronica said...

Hoppas bare på bättre väder så inte alla gubbar regnar bort :)

Vit poesi said...

Riktigt fina skålar!! Passar ju så fint med gubbarna i .-)
Kram Malin

Maria said...

Dom där skålarna är så söta=) Visst är dom från COOP? Här skiner faktiskt solen idag men det är inte så värst sommarvarmt...men det börjar arta sig iaf=)
Hoppas du får en bra dag!

Sandra drömkaka said...

Ja jordgubbar är ju för underbart köpte 500 g svenska idag, helt ljuvliga! Så imorrn ska jag baka en lyxig tårta & dekorera med dem, mums ! :)