Wednesday, May 13, 2009

Tio dagar kvar...

Dagarna går för fort. Känner mig nöjd på väg från butiken på dagen. Vaknar på natten med hjärtklappning och konstaterar att jag inte har tid att sova...tio dagar kvar...jag målar, snickrar och andas...och är evigt tacksam för min underbare make, min makes kusin och min svärfar. Tack för att ni finns!
6 comments:

Annas Lycka said...

Det underbara tyget, från Sandbergs....Så fint!! Det blir en urmysig butik kan jag tro och jag förstår att det är mycket just nu. Kämpa på. Ser fram emot att se det färdiga resultatet. Kram Anna

Anonymous said...

Du fixar det! Ska bli riktigt skoj att komma när butiken öppnar...

Kramis Carro

Lilla huset på prärien said...

Hej!!

Tack för din söta kommentar - och grattis till nya butiken!! Ja, den har inte öppnat ännu men den KOMMER ju att öppna - snart! Så spännande. Ska genast in och kolla web-shoppen :)

Jenny

Åsa´s Blåbär & Mjölk said...

Hejsan!
Åh så spännande! Ska du öppna en butik! Då kan jag förstå att du har svårt att sova. Ojsan, jag glömde i all hast att presentera mig. Jag heter Åsa och har just öppnat en blogg, Blåbär & Mjölk. Jag har läst och följt din blogg och några andras bloggar ett tag. Men det var nu väldigt länge sedan jag var här hos dig och hälsade på. Jag har förhuvudtaget inte hunnit med någon dator på länge. Men nu är jag tillbaka och tänkte att jag kanske skulle prova på med att blogga själv. I alla fall så har jag inte hunnit med att du ska öppna en butik i din hemstad. Ett STORT grattis till dig!!! Oj vad jag pratar.. OM du skulle få tid. Så titta in till mig och säg hej! Och ser du något fel med min bloggsida, så snälla säg till. Då kan jag ändra på det. Känner mig som en riktig ammatör. Det tar ett tag innan jag förstår hur allt fungerar här ute. Nu ska jag gå och sussa. Hoppas du får någon sömn i natt. Sov gott! Och trevlig helg önskar Åsa med bloggen Blåbär%Mjölk.

Anonymous said...

Ska bli så spännande! Kul att det äntligen börjar hända något i Nynäs med nya butiker :)

Eva said...

Hej! Tänkte tipsa om en inredningssida: www.bizy.se
Mycket fint hittade jag!

mvh Eva