Monday, December 8, 2008

Slappa på sofflocket

Slappa i soffan en hel kväll och bara zappa med fjärrkontrollen står högt upp på önskelistan just nu. Och snälla, snälla tomten, läser du detta önskar jag mig en sovmorgon i julklapp. :-)Min sköna soffa gapar tom. Kanske, kanske snart...

7 comments:

Grodmamman said...

Vad jobbigt med sjuka barn! Här har vi sluppit alltför mycket sjukdomar när barnen var små. Förhoppningsvis så blir det bättre när de blir större och arbetat upp lite mer motståndskraft. Ingen tröst just nu, men kanske senare.
Hoppas att jultomten kommer med många sovmornar!=)
Kram

Jozan - Krydda Livet said...

Vilken fin rutig kudde i soffan och ljusstaken på bordet :)

Två systrar said...

Ja en sovis skulle sitta fint. Känns som man är ensam i världen när man sitter och väntar på att nyhetsmorgon skall börja på morgonen. Ännu har jag bara en att snyta så jag skall nog inte gnälla över förkylningar. Har svårt att tro att man skall räcka till för fler barn så småningom. kram M

Lilla My said...

Hoppas att tomten kommer med sovmornar till dig (och till oss också för den delen, för vår minsting vill inte heller sova på nätterna). Vad göra?

Har ni provat att gå till olika läkare för att få olika utlåtanden? Har Ni begärt att få en remiss till en näsa, öron, halsspecialist? Det har Ni säkert redan. Men OM Ni inte har det , så är det det enda tips jag kan ge just nu tyvärr.

Jag hoppas att det vänder för Er snart. För hela familjens skull.

Lallis - liv och leverne said...

Jaaa..hoppas att tomten kommer med lite sådant till dig:)Kram Lallis

Liv Elin said...

Akk jah - er ikke mange timene en får i sofaen i disse dager nei ! Når en enda til har syke barn og ikke får sove noe serlig om nettene - skjønner jeg det meget godt at du lengter etter litt fri !
Håper så inderlig at minsten med vondt i ørene snart blir frisk igjen - og får hjelp hos legen !

Jeg skjønner deg veldig godt at du ble rørt av den søte nissen du fant i barnehagen ! :)

Ellers må du ta en titt inne hos meg - der er en liten utmerkelse til deg ! ;)
Den er deg vel unt og fortjent ! :)

Ha en fin desemberkveld - og du....... TA deg noen minutter oppi og kos deg i sofaen med fjernkontrollen du ! ;)

klem fra meg !

Saber said...

Hej! :-)
Jag har anordnat en tävling med pris på min inredningsblogg, som du kanske är intresserad av att delta i. Kika in för mer info om hur du tävlar!

Hälsningar,
Saber
inredningsdesign.blogspot.com