Sunday, December 21, 2008

Julstämning

Ingen kyla och ingen knarrande snö under vinterkängorna. Men julstämning blev det ändå. En julgran fixade stämningen. Sonen klappade händer av glädje när julgranen intog sin plats, förutom girlang och ljusslinga klädde han hela granen själv under små glädjetjut. När han gått och lagt sig flyttade en liten tomte in under granen. I morse när vi klev upp och han fick syn på tomten var ögonen stora som tefat och han tillbringade frukosten sittandes på julgransmattan och pratade och pratade med lilla tomten. Vad ska man med snö och kyla till när man har två små barn. Nu är julen här!

Girlangen i granen med pappershjärtan är gjord av juletiketter från Elsas hem

4 comments:

Lallis - liv och leverne said...

Så himla fint och tomten är ju bara hur charmig som helst:)
kram Lallis

Grodmamman said...

Härlig tomte! Och visst är det så, har man små barn så behövs det inte så mycket mer för att uppleva lycka vid jul!=)
Kram

Carina og gutta said...

Ja, er ikke barn herlige, Så søt girlander du har laget. God Jul til dere alle. Håper jeg får kikke innom bloggen din igjen :)

Anonymous said...

Ja vad ska man med snö och kyla till när man har två små barn...? Hmm, ingen klimatångest där hör jag. Det är i allafall synd om barnen som får växa upp med snöfria vintrar. Kanske att det vore på sin plats med lite mer miljömedvetenhet istället för all denna överkonsumtion? Jag tror att barnen mår bättre av snö och kyla än en massa presenter.