Thursday, October 30, 2008

Nya projekt

När vår lille prins blev storebror växte han i våra ögon och var plötsligt en stor prins. Men behovet av att få vara liten finns ju alltid kvar och även fast man själv tycker att de växer så är de ju fortfarande ganska små. Vår son fick ett enormt behov av att ha napp när lillasyster klev in i hans liv. Vi har nappar utspridda överallt och tjatar och tjatar om att stora killar bara har napp när de sover. Det går så där! Men nu har vi kommit överens om att kattungarna på skansen får napparna innan tomten kommer. Ett stort projekt för vår prins, men även för hans mamma som kom på en idè. Vad detta är visar jag snart i bloggen. Det funkar i alla fall väldigt bra här hemma ;-)

Den söta prinstavlan är ett vykort i ram från Elsas hem

8 comments:

Lärarbostaden i grönskan said...

Hesan!

Gud så gullig prinstavla din lille prins har:) Att ge napparna till kissarna på Skansen var ju en jättefin idé. Här där bor finns det ett nappträd, dit barn går och hänger sina nappar. Också väldigt sött!

Kram

Lallis - liv och leverne said...

Det är väldigt lätt att storasyskonen blir väldigt stora med ens när småsyskon kommer.
Kissarna på skansen som fick nappar blev säkert jätteglada. *ler*
Kram Lallis

Liv Elin said...

Sikkert ikke unormalt å få et ekstra smokke-behov når man får en liten "konkurrent" i livet ! ;)

Her i huset - har vi ikke hatt noe nappe/smokkeproblem noengang - ingen av dem som ville godta smokken......Tåteflasken derimot - har de alle fire hatt til de ble 2-3 år gamle. Ikke barebare å venne de av med den heller !;)

Blir spennende å se hva du har funnet på for å løse problemet.....

Ha en hyggelig kveld!:)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk said...

Åh, så flotte bilder og ikkje minst farger!! :) Kjekt å titte på bloggen din :) Flott side! Ønsker deg ei flott helg :) Godklem :)

Cissi said...

Nu blir jag nyfiken på vad detta kan tänkas vara för idé:)

Lila said...

Hej, barnen var SÅ trötta när vi väl hade tagit oss runt hela den fyrkantiga kvarteret, så det var bara att gå hem och värma oss i värmen. Men ni var annars ett givet mål:)

Visst har vi underbart väder!!!

Kramis L

white linen dreams said...

Vilken varm och härlig blog du har. Jag gillar dina små tips, de ger inspiration. Ser fram emot att följa din blogg, jag som är ny!
Kram I

Tina på Peppar och Vanilj said...

mina tjejer ville bara inte ta nappen när de var små...det var inte så kul alla gånger att inte ha en napp som hjälp till tröst...men vi slapp den stora utmaningen som ni nu står inför...att sluta! Lycka till!

Kram Tina