Tuesday, June 3, 2008

Dop

I helgen hade vi dop för vår lilla Alice. Strålande sol dagen till ära men en ganska trött och ledsen tjej som inte alls ville vara med om allt ståhej. Men väl inne i en sval kyrka var allt spännande, förutom vattnet på huvudet. Efter dopet blev det lite smörgåstårta och kaffe hemma på verandan med de närmaste. Många fina presenter, bla ett äppelträd som nu växer i vår trädgård. Dopklänningen Alice bar har en gång tillhört min farfar. Mina ambitioner var att sy en egen, men tre dagar innan dopet var jag tvungen att inse att det inte skulle bli så. Kom då på att jag hade farfars klänning i nån byrålåda. Efter en tvätt blev den som ny och Alice bedårande söt. Dagen efter vaknade båda barnen med feber och hosta och nu är karusellen igång igen. Hade precis återhämtat mig efter vattkopporna. Bara att ladda för vakna nätter igen.

Till min tröst är att maken nu är hemma nio veckor och vi har all tid i världen att bara njuta av sommaren. Eller jobba... utanför huset skruvas och sågas det febrilt, verandan börjar bli klar.4 comments:

Emm´s design said...

Vilken söt klänning!

Fin blogg också. Hit kommer jag gärna tillbaka :-)

lyckostunder said...

En sådan fin klänning, extra roligt när den har känslovärde!
Vad jobbigt att ni blivit sjuka igen, krya snabbt på er!
Kram!

Jennyshemochharmoni said...

Vilken underbar liten klänning! Hon måste sett ut som en docka i den! Gud va skönt med 9 veckor tillsamans! En av förmånerna att vara hemma med smått ;) Ha en riktigt mysig helg! KRAM

Grodmamman said...

Vacker dopklänning! Tråkigt med sjuka barn.
Fint pojkrum ni har.
Kram